Skift placering

Om os

Rødderne i virksomheden O’Keeffe’s rækker mere end 20 år tilbage til et ufrugtbart område på grænsen mellem Californien og Oregon, der kaldes Klamath-sænkningen.

Bill O’Keeffe var gårdejer og en diagnosticeret diabetiker, der elskede sit hårde, fysisk arbejde. Men den barske livsstil gik ikke sporløst hen over hans hænder og fødder. Da hans datter Tara så, hvor meget ubehag hans kronisk tørre hud gav ham, drev det hende til at finde en løsning.

Tara brugte sine evner som farmaceut, og hun og faderen brugte år på at udvikle og teste forskellige formler i hendes køkken, indtil hun mange år senere udviklede et produkt, der virkede bedre end noget andre. Det var den grundlæggende formel til det, der blev O’Keeffe’s Working Hands og, adskillige år senere, O’Keeffe’s for Healthy Feet, O’Keeffe’s Lip Repair og O’Keeffe’s Skin Repair.

Med Bill og Tara O’Keeffes originale formlers fantastiske kvalitet arbejder O’Keeffe’s Company (stadig en familieejet virksomhed) engageret videre med deres arv – udvikling af hudplejeløsninger, der arbejder lige så hårdt som dig.

rulle for at se historikken

  • 1990

    Formlen til O’Keeffes originale håndcreme blev opfundet af Tara O’Keeffe

  • 2000

    O’Keeffe’s Working Hands sælges på det amerikanske Marked

  • 2019

    O’Keeffe’s Working Hands, Healthy Feet and Lip Repair sælges forførste gang i Denmark